Onze kandidaten

Tijdens de ledenvergadering op 27 november jl. hebben de leden van de Middelburgse VVD de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 definitief vastgesteld. Afgelopen mei werd Chris Simons door de leden al tot lijsttrekker, verkozen.

Op de foto van links naar rechts: Sabine Bierens (#6), Raoul Beaumont (#12), Raquel Jimenez (#3), Wilfried Boonman (#2), Carolien Sanders (#7), Sven Meijer (#6), Alex Wöhler (#4), Chris Simons (#1)

De nummer twee van de lijst is zittend raadslid Wilfried Boonman. Op plaats drie staat Raquel Jimenez. De top vijf wordt gecompleteerd door Alex Wöhler en Sven Meijer. Lijstduwers zijn oud-wethouder Joan van Dijk en Tweede Kamerlid André Bosman.

De lijst is een goede mix tussen kennis, ervaring en ook vernieuwing van kandidaten. Het bestuur heeft oog gehad voor de continuïteit en ontwikkeling van de Middelburgse VVD.

Het bestuur en de leden zijn ervan overtuigd dat een mooi team klaarstaat dat zich met veel energie gaat in zetten voor een liberaal, economisch voortvarend Middelburg met een bruisend historisch hart.

De Volledige VVD-kandidatenlijst

 1. Chris Simons
 2. Wilfried Boonman
 3. Raquel Jimenez
 4. Alex Wöhler
 5. Sven Meijer
 6. Sabine Bierens
 7. Carolien Sanders
 8. Benno Nieuwenhuis
 9. William van Amstel
 10. Jaap Murre                                  
 11. Annelien Staat
 12. Raoul Beaumont
 13. Martine Burgemeester
 14. Koos Bernard
 15. Ed Veldman
 16. Paola van der Werf
 17. Tobias van Gent
 18. André Bosman
 19. Joan van Dijk