Raadslid worden iets voor jou?

De Middelburgse VVD is voor de gemeenteraadsverkiezing van maart 2022 op zoek naar kandidaten voor de gemeenteraad en supporters die zich in willen zetten voor een liberale leef- en werkomgeving.

Denk jij vaak dat iets anders moet of kan in onze gemeente? En ben je ondernemend, liberaal en zou je je graag bemoeien met onze stad of de dorp in onze gemeente? Dan zoeken we jou! Een actieve liberaal die de mouwen opstroopt en het gewoon doet!

Jouw kennis is belangrijk voor jouw omgeving

De VVD zoekt kandidaten en mensen die mee willen denken over een verkiezingsprogramma, de toekomst van de gemeente en/of de fractie willen ondersteunen met specifieke kennis en ideeën.

Omdat we een échte volkspartij zijn, zoeken we mensen met verschillende beroepen en opleidingsniveaus. Als je een liberaal in hart en nieren bent en je opvattingen met ons wilt delen, dan help je jouw eigen omgeving.

Ondersteuning

De VVD heeft verschillende opleidings- en coachingstrajecten om je klaar te stomen voor de rol in de politiek die bij je past, of gewoon omdat je het leuk vindt om je te verdiepen!

Bel ons of kom langs

Kom een keer kijken in de fractie of bel een gemeenteraadslid. Zij vinden het geweldig om je meer te vertellen over de lokale politiek!

Zet cookies aan om de video te tonen.