Middelburg blijft goed, wordt beter

Wie zorgt ervoor dat jouw buurt gewoon goed blijft en beter wordt? Want laten we eerlijk zijn: zeker niet alles is perfect, maar we wonen wel op een mooie plek. Waar veel goed voor elkaar is. Waar je kinderen naar een goede school gaan. Waar je als je ziek wordt, goede zorg krijgt. En waar je 's avonds veilig je hond kan uitlaten.

Zeker niet alles gaat goed, maar veel wel. En daar mogen we best een beetje trots op zijn. 

Wat goed gaat, willen we graag zo houden. Dat is geen vanzelfsprekendheid. Daar moeten we met z’n allen iedere dag hard voor werken. Ik wil mij graag voor onze gemeente inzetten. 

Hier ben ik trots op in Middelburg en wil mij inzetten dat zo te houden:

- Een levendige binnenstad met een actieve middenstand;

- Een mooi onderwijsaanbod voor alle leeftijden en niveaus;

- De betrokkenheid van inwoners in wijken en dorpen.

Dingen die niet goed gaan, die moeten we gewoon verbeteren. Dat verdient Middelburg. Deze dingen moeten volgens mij beter:

- Een dienstbaar en doeltreffend bestuur in samenwerking met anderen.;

- Voldoende woningen, prettige wijken en goede (fiets)wegen; 

- Vergroten van de veiligheid door preventie & handhaving.

Wie gaat ervoor zorgen dat jouw buurt mooi blijft en beter wordt? Zijn dat de politici die langs de kant staan te roepen dat alles slecht is? Politiek is geen spelletje. Daar moeten mensen zitten die problemen willen oplossen. Voor jou. Zodat jij veilig en vrij je leven kan leiden. Zodat de dingen die goed gaan bij jou in de buurt goed blijven. En dat de dingen die beter kunnen, ook echt beter worden. Ik vraag om jouw stem en vertrouwen om de komende vier jaar daar hard aan te gaan w